LZ |

semifinále KLM

Domácí po dvou vítězství nad Lvy ze Slaného postoupili do semifinále KLM 2019. Tam na ně čeká tým z Poděbrad. Ve druhém semifinále na sebe narazí Čáslav a Mělník. 

Tým z Poděbrad vyhrál 2:1 sérii nad Benešovem. V jeho týmu najdeme mnoho hokejistů, kteří ještě minulou sezonu oblékali dres druholigové Kobry. Tým táhne nestárnoucí Martin Příhoda a obranu dirigují  zkušení extraligový mazáci David Pojkar a Michal Dobroň. Přijďte tedy podpořit černošický A tým  na domácím ledě ve středu 27. února od 18.30 hodin.



Semifinálová série SK Černošice - HC Poděbrady začíná ve středu 207.2.2019 na černošickém ledě od 18:30. Druhý zápas se bude hrát v sobotu 2.3. v Poděbradech od 17 hod. Případný rozhodující zápas by se hrál opět v Černošicích, v neděli 3.3.2019 od 16:30.
Celé play-off se hraje se na 2 vítězná utkání, zápasy se hrají do rozhodnutí. Při nerozhodném stavu po šedesáti minutách hry se prodlužuje 10 minut a platí pravidlo "náhlé smrti", tedy že tým, který vstřelí branku, vyhrává. Případné samostatné nájezdy jede 5 hráčů na každé straně, pokud je po pěti sériích stále vyrovnáno, jede se po jedné sérii až do rozhodnutí.