LZ | | Mládež | Inline

In - line 2018

V kolečkové sezóně 2018 nás reprezentovali  týmy mladších a straších žáků a dospělí opět hráli extraligu.  

Mladší žáci díky velmi vyrovnaným výkonům se probojovali na závěrečný finálová turnaj. Na něm se střetnuli s hráči z Přerova. Bohužel do utkání nemohli nastoupit Kubata a Kazák a Přerov nedal tygrům šanci. Tygři nastoupili do utkání o 5. místo, kde jim byl soupeř tým z Boskovic. Zápas byl velmi vyrovnaný a nakonec skončil remízou. V prodloužení se však prosadili hráči Boskovic a zajistili si 5. místo. I tak kluci odehráli výbornou sezonu.

Straší žáci po nadějném vstupu do sezony nakonec skončili na chvostu tabulky. Tým byl složen převážně z nováčků a tak sbíral zkušenosti do dalších sezón. 

Mužstvo dospělých vstupovalo do sezóny značně oslabené. Z různých důvodů chyběli Loskot, Wurm, Černoch, Chamrád a jen půlku sezony zvládli odehrát Růžička a Langer. Tým tak do sezóny vstupoval jen se čtyřmi hráči z minulé sezony. Příležitost tak dostali nováčkové. 
Vstup do sezóny se nepovedl a z šesti venkovních zápasů jsme zvládli jen jeden a krčili se na chvostu tabulky. Domácí prostředí dokázali naopak Černošičtí využít a radovali se ze čtyř výher v pěti zápasech. Díky skvělému finiši se dostali naši borci do play off, kde je čekalo Brno. 
První zápas nabídl velmi vyrovnaný boj. Týmy se střídali ve vedení a na konci zápasu svítilo skóre 7:7. A tak se prodlužovalo. Domácí si vypracovali pár slibných šancích. Po jedné ze šancí domácích se dostali Brňané do protiútoku a rozhodli tak první duel. 
Do druhého utkání vstoupili lépe Černošičtí, když dokázali skórovat hned z prvního útoku. Brňané však dokázali odpovědět třemi góly do konce první čtvrtiny. Domácí stále drželi puk na svých hokejkách a vytvářeli si velké množství brankových příležitostí, avšak naráželi na skvěle chytajícího brankáře Hrachovinu. Hosté pozorně bránili a trestali chyby domácích. Brňané za velké podpory výborného brankáře zvládli i druhé utkání a postoupili v bojích play off do dalšího kola.